HomeOver SDOSchoolkorfbal

INTERSPORT SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2024

Dit jaar mogen we weer een schoolkorfbaltoernooi organiseren. Wij kunnen niet wachten om ons sportveld weer helemaal vol met sportende kinderen te zien!

Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op zondag 2 juni 2024. Het toernooi zal om 11:00 beginnen en rond 16:00 uur zal het afgelopen zijn. We sluiten af met een spetterende disco tot 17:30 uur voor alle kinderen die mee hebben gedaan met het schoolkorfbaltoernooi.

Lijkt dit je leuk en wil je eens komen kijken?

Het schoolkorfbaltoernooi is voor alle kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 8. Deze kinderen strijden in scholenteams voor het kampioenschap door korfbalwedstrijden te spelen tegen andere scholenteams. De teams uit de groepen 3,4,5 en 6 spelen het 4korfball, wat wil zeggen dat ze met 4 spelers tegen 4 tegenstanders spelen. Er staan in het veld 2 korven, en het spel gaat van de ene kant naar de andere kant. Hierdoor ben je dus altijd in beweging.

Training

Groep 7 en 8 spelen 8 tegen 8 korfbal. Ze spelen met 8 spelers tegen 8 tegenstanders Het veld is verdeeld in 2 vakken. In het ene vak probeert het ene team te scoren en in het andere vak het andere team. Voor alle kinderen die meedoen aan het schoolkorfbaltoernooi, is er een gratis training om te oefenen.

Deze training is op zaterdag 18 mei van 10:30 uur tot 12:00 uur.

Alle basisscholen hebben de informatie toegestuurd gekregen. Mocht je mee willen doen en niet weten waar je je in moet schrijven, dan kan je mailen naar schoolkorfbal@sdo-korfbal.nl.

Dit jaar zal er tijdens het schoolkorfbal van SDO ook weer gelegenheid zijn voor de kinderen uit groep 1 en 2 om mee te doen met deze dag. De kinderen kunnen allerlei spellen doen die wij ook bij onze club uitvoeren bij onze Kangoeroeklup. Bij onze Kangoeroeklup kunnen de kinderen spelen en bewegen. Het gaat hier om tikspelletjes, estafettes, balvaardigheid, mikken op korven en dergelijke.

De activiteit is op 2 juni van 14:00 uur tot 15:30 uur. Kinderen van groep 1 en 2 kunnen rechtstreeks bij ons inschrijven via het inschrijfformulier

Inschrijfformulier groep 1 en 2

https://www.sdo-korfbal.nl/wp-content/uploads/2022/03/schoolkorfbal.png

WIL JE OOK LID WORDEN VAN SDO?

Over ons

Sportvereniging SDO is opgericht in 1946 in Veldhoven

Recente berichten / Recent posts

© 2021 Copyright SDO Korbal Veldhoven. Alle rechten voorbehouden