Zaalwacht schema 2019 – 2020

Geschreven door SDO administrator op . Geplaatst in Laatste nieuws

Beste (ouders van) leden,

Tijdens alle (jeugd)wedstrijden in de zaal is er een ‘zaalwacht’ aanwezig om alles rondom de wedstrijd in goede banen te leiden. In de praktijk betekent dit eigenlijk de scores en speeltijd van de wedstrijd bijhouden.

In het zaalwachtschema zie je wanneer je bent ingedeeld om zaalwacht te draaien. Ook dit jaar zijn per jeugdwedstrijd de ouders van het spelende team ingedeeld. De tijden van de zaalwachten starten net iets voor de wedstrijd, zodat de zaalwacht op tijd aanwezig is. Mocht de volgende zaalwacht al aanwezig zijn, dan kun je in overleg eerder stoppen met je eigen zaalwacht.

Mocht de volgende zaalwacht niet aanwezig zijn/niet op komen dagen en is er niemand aanwezig die de zaalwacht kan overnemen, gelieve dan contact op te nemen met Thomas van Kempen op nummer 06 50888133.

Graag zelf vervanging regelen wanneer je niet aanwezig kunt zijn,
zodat bovenstaande niet nodig hoeft te zijn.

Groetjes,
Thomas en Marloes