We hebben jullie hulp nodig

Geschreven door Hein van Laanen op . Geplaatst in Laatste nieuws

Beste ouders,

‼️We hebben jullie hulp nodig!‼️

De JTC is hard aan het werk om het beleidsplan voor de jeugd te blijven verbeteren. Dit kunnen we niet alleen, want wij bepalen niet wat onze vereniging is. De leden en ouders zijn onze vereniging. Daarom willen we graag input vanuit jullie!
Hiervoor willen we een avond organiseren waar zoveel mogelijk ouders van een zo’n breed mogelijke groep input kunnen leveren. Het is niet van belang of je vaak bij de club bent, of je ‘korfbalverstand’ zou hebben etc. Alle ouders kunnen ons vooruit helpen, in het belang van onze jeugd en de ontwikkeling van de vereniging.

Om zoveel mogelijk ouders te kunnen bereiken, willen we indien nodig twee avonden organiseren. Deze avonden zullen ivm corona buiten plaats vinden bij SDO. De data van de mogelijke bijeenkomst zijn maandag 24 augustus en/of woensdag 26 augustus, beide om 18.30 uur.

Via onderstaande link kun je je (vrijblijvend) inschrijven en voorkeur opgeven. Hierdoor kunnen wij kijken of er 1 of 2 sessies nodig zijn.
Link opgaveformulier:
Bij vragen kun je altijd iemand van de JTC aanspreken of mailen.
jtc@sdo-korfbal.nl
Wij hopen dat zoveel mogelijk ouders de vereniging kunnen helpen!!

Met vriendelijke groet,
De JTC