Update corona virus (23-3-2020)

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

SDO-ers,

Gisteren nieuwe maatregelen vanuit het kabinet met serieuze impact op ons als SDO-ers. Helaas geen competitie meer dit seizoen πŸ™

Het bestuur komt donderdagavond (26/3) virtueel bijelkaar om de consequenties voor onze club in kaart te gaan brengen en eventuele acties daaruit vast te stellen. We zullen deze dan ook richting het weekend naar jullie als leden communiceren.

Zorg goed voor elkaar, blijf fit, houd je aan de maatregelen en blijf met elkaar in contact via de social media.

UPDATE KNKV 23 maart 22.15 uur

De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

Oproep: sluit deuren tot 1 juni
Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.

Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie
Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Update en FAQ
KNKV-voorzitter Rob Meijer zal deze week nader ingaan op de impact van het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen op onze korfbalverenigingen. Verder verschijnt op KNKV.nl spoedig een FAQ-overzicht (door verenigingen veel gestelde vragen en de antwoorden hierop).