Update corona virus (1-4-2020)

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

Competitie afronding

KNKV komt op 6 april met definitieve besluit hoe de competities worden afgerond (zowel zaal als veld). Zodra bekend zullen we dit communiceren met jullie. De voorzitter van het KNKV heeft ook nog een videoboodschap voor ons.

Onderhoud clubhuis

Het onderhoud aan de buitenkant van het clubhuis staat tijdelijk on hold, aangezien de geplande werkzaamheden met aan met name het dak niet individueel kunnen worden gedaan en we dus niet de 1,5 meter afstand kunnen respecteren.

Contributies

De laatste twee termijnen, deze week en aan het einde van april, worden gewoon geincasseerd. Natuurlijk liggen de activiteiten stil, maar we zijn wel verplicht onze rekeningen aan de gemeente, het KNKV, onze verzekeringen en andere kosten te betalen. De contributie is op dit moment onze enige bron van inkomsten, andere inkomsten vanuit de kantine zijn volledig weggevallen.

Op onze JAV na de vakantie zullen we financiële gevolgen van de corona-crisis voor onze vereniging presenteren. Dit is afhankelijk van hoe bijvoorbeeld de gemeente of het KNKV omgaan met verschillende kostenposten. Dan kunnen wij mogelijk ook maatregelen nemen met betrekking tot de tot dan toe geincasseerde contributie.

Helaas hebben we de volgende evenementen moeten annuleren:

• Schoolkorfbal (4 april)
  • Sjors Sportief (periode mei)
  • Jeugdkampen (juni)

Aangezien de onzekerheid over juni en ook voorbereidingen die niet kunnen lopen zoals ze normaal lopen hebben we dus helaas ook besloten de kampen voor dit jaar te annuleren.

#SDOleeftdoor

Vanuit de JTC is het initiatief SDO leeft door! opgepakt. Via challenges en een trainingsschema wordt iedereen gestimuleerd om te blijven bewegen, fit te blijven en in contact te blijven met je teamgenoten en de verening. Lees er hier meer over.

Daarnaast wordt er ook al gekeken naar volgend seizoen. De JTC gaat de komende 2 weken inventariseren welke jeugdspelers lid blijven, zodat we tijdig het aantal teams kunnen opgeven voor komend seizoen. Ook zijn ze al druk bezig met de trainers.

Palen en ballenactie

Om bovenstaande actie mede mogelijk te maken leent SDO haar materialen uit aan haar leden, totdat we meer naar de club mogen met z’n allen. Heb je interesse om een paal en bal te lenen schrijf je dan via de volgende link in.  Lees even goed de voorwaarden en je hoort heel snel wanneer je een paal en bal kunt komen ophalen. OP=OP.

Tot slot

Hopelijk zien we elkaar in juni weer op het veld. Hopelijk kunnen we die maand gebruiken om nog leuke activiteiten met elkaar te ondernemen en afscheid te nemen van dit seizoen. Ideeën van uit de JTC voor de zomer zijn om de gelegenheid te creëren om door te trainen en einde vakantie de selectietrainingen te doen. Start seizoen is al 5 september. Meer informatie volgt t.z.t.

Heb je in de tussentijd vragen mail ons gerust.

Voor nu: blijf gezond en fit. En zorg goed voor elkaar.

SDO Bestuur