Trainingsschema zaal

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

Op basis van de huidige corona maatregelen is in het bestuur besloten dat de senioren iets minder gaan trainen in de zaal totdat de maatregelen worden versoepeld.

• SDO 4 en 5 trainen voorlopig helemaal niet. Op incidentele basis kunnen eventueel aantal spelers van het 4e aansluiten bij het 3e op woensdagavond in een halve zaal in de KC.
  • Selectie traint op donderdag in 2 blokken van 1 uur (onder voorbehoud van beschikbaarheid zaal tussen 21:30-22:00, nog te bevestigen door de gemeente).
  • Kangoeroeklup gaat voorlopig naar MFA Zuid (Pastoor Jansenplein) aangezien de verwachting is dat er voorlopig geen wedstrijden geen speelt gaan worden op de zaterdagen (Kangoeroeklup zou in dat geval naar de wedstrijden van de E trainen in de Atalanta).

Voor alle jeugdteams blijft verder alles onveranderd.