Secretaris gezocht M/V

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

Met ingang van het seizoen 2021-2022 is het bestuur op zoek naar een nieuwe secretaris (m/v). Na 4 jaar in het bestuur draag ik graag het stokje over aan een opvolger. Als secretaris maak je deel uit van het dagelijks bestuur en het algemene bestuur.

Toen Joeri mij vier jaar geleden vroeg deel uit te maken van dit bestuur moet ik je eerlijk bekennen mijn twijfels te hebben. Mijn eerste reactie: Pfff wie wil dat nou?! Dat is kei moeilijk! Dat kost kei veel tijd! Hoe ga ik dat doen met twee kinderen van 1,5 en 3,5 (nu 5 en 7)? Conclusie: Het valt allemaal wel mee! Ik kan terug kijken op een leuke en leerzame ervaring in een zeer gedreven ‘team’. Je staat er niet alleen voor! Veel van de communicatie vindt plaats via de mail of WhatsApp.

Het kan jouw nieuwe uitdaging zijn als je:

• Je ‘loopbaan’ wil beginnen met een feestje; namelijk het 75-jarig jubileum!
  • Graag je steentje bijdraagt aan de leukste vereniging van Veldhoven i.s.m. je collega bestuursleden Joeri, Rob, Rene en Irma;
  • Iets voor de club wil betekenen en in een geoliede machine terecht wil komen;
  • Ongeveer 6 uur per maand beschikbaar bent (incl. bestuursvergadering);
  • Overzichtelijk werkt en goed overweg kunt met programma’s als Outlook, Word, Excel.

Onze ideale kandidaat is iemand die niet enkel de bestuursvergaderingen vastlegt maar die ook meepraat over bestuurszaken en zijn/haar mening hierover deelt!

Wat beknopt je taken zijn:

• 1 x per maand bestuursvergadering (BV) (duur ca. 2 uur)
  • Voorbereiden en notuleren BV (vast format aanwezig);
  • Actiepuntenlijst bijhouden (vast format aanwezig);
  • In- en uitgaande post (m.n. mail) behandelen, doorsturen en archiveren;
  • Verzorgen en verspreiden van uitnodigingen voor BV en JAV;
  • Opstellen jaarverslag (vast format aanwezig).

Mocht je zeggen JA! dat lijkt me wel wat, neem dan gerust contact met mij op. Ook als je nog vragen zou hebben of een keer mee wil kijken met wat ik doe kun je me gerust bellen of mailen.

Hanneke van der Heijden – de Geus
secretariaat@sdo-korfbal.nl