SDO 1 pakt revanche en wint weer

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

Na de nederlaag in Leiden in de openingswedstrijd van dit seizoen, kwam KZ Danaïden in de laatste veldwedstrijd naar Veldhoven. Echter hadden ze daarna nog maar vier punten weten te behalen en hadden wij, ondanks de uitslag daar, het gevoel deze ploeg te kunnen pakken.

De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang, maar uiteindelijk konden wij de voorsprong pakken. Mede door de goede voorbereiding stond het verdedigend aller aardigst aan onze kant en daardoor zijn er voor de rust maar 5 tegengoals gemaakt. Aanvallend begint het ook steeds aardiger te lopen, waardoor we vrijwel de hele wedstrijd de voorsprong op 4 doelpunten hebben weten te behouden. De eindstand was dan ook vier verschil: 18-14.

Om de eerste helft van het veldseizoen af te sluiten, is de club goed gesponsord in de kantine tijdens het oktoberfest! Nu met vertrouwen richting de zaalcompetitie. De voorbereiding duurt nog even, want zelfs het officiële programma is nog niet bekend. Het eerste competitieweekend is in ieder geval 23/24 november. Komend weekend teambuilding, daarna weer vol aan de bak met korfbal!

Namens SDO 1

Arne