SDO verliest thuis van Twist

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

De eerste wedstrijd zonder publiek. Een andere sfeer op het SDO terrein, zoals bij elke sportvereniging op dit moment. De wedstrijden waren wel te bekijken vanaf een live-stream op facebook, voor onze trouwe fans. Gelukkig kunnen we zelf wel de kunstwei in. Twist kwam afgelopen zaterdag op bezoek. Nadat het tweede een goede overwinning geboekt had op Twist 2, mochten wij dat kunstje na gaan doen tegen het eerste van de club uit Vlaardingen.

Dat was de bedoeling in ieder geval. Echter stond het na een aantal minuten al 0-4. Een slechte opening tegen een nog ongeslagen ploeg. De hele eerste helft hebben we achter de feiten aangelopen en zat er weinig mee. Dat leverde een ruststand op van 6-14.

Wederom te weinig goals gemaakt, maar ook teveel tegen. In de tweede helft zaten we er wat beter in en konden we hun aanvallen ontregelen. Daardoor werd het verschil kleiner en kleiner. Helaas verzuimde wij een aantal keer om in kansrijke positie het verschil tot minder dan vier te brengen. Daardoor kon Twist weer profiteren en de problemen ontlopen. Eindstand 16-22.

Een prima tweede helft. Daar doen we het natuurlijk niet voor.. Na 5 wedstrijden bestaat de ranglijst uit 3 groepen: koploper Twist (10p), de achtervolgers Tilburg, IJsselvogels en DOT (allen 6p.) en de hekkensluiters DKB, WION, Reeuwijk en SDO (allen 3p.) Zondag komt DOT op bezoek. Het perfecte moment om de sprong richting de middenmoot te wagen. Helaas dus zonder live publiek, maar wel te volgen via de livestream. Zondag 11 oktober om half 4, via de SDO facebookgroep.

Arne