SDO verliest punt bij DKB

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

Een beetje vertraging, maar daar is het verslag dan. Het was me even ontschoten. Maar we hebben weldegelijk gespeeld afgelopen week, in Best was DKB de tegenstander. Bekende ploeg voor ons, ook voor John natuurlijk. Een van de tegenstanders waar we zeker van moeten kunnen winnen.

Maar bij geen enkele wedstrijd bij ons in de poule stond er een verwachtte uitslag op het scorebord, zo ook bij ons. In de eerste helft kwamen we moeilijk op gang, maar na een tijdje begon het aardig te lopen. Maar zoals helaas vaker dit seizoen, zat het scorend niet mee. Gelukkig kon DKB ons niet pijn doen. 8-9 rust.

Doorgaan en ballen afmaken. Het spel was prima, nu nog afstand nemen van DKB. En dat deden we ook. Nadat we al een score van 4 verschil gemaakt hadden in de eerste helft, gebeurde dat ook in de tweede helft. Na een 9-13 voorsprong hadden we het gaatje wat we wilde hebben. Helaas viel het daarna stil en kon DKB ineens wel de korf vinden. Uiteindelijk kwamen we nog goed weg met een punt… 15-15.

Jammer, maar er is nog zeker niks verloren. Komende weekend komt de koploper Twist op bezoek. Helaas zonder publiek, maar de wedstrijd is te volgen op de facebooklivestream (als de techniek ons niet in de steek laat ;)). Half 4 begint het eerste, het tweede om 2 uur.

Arne