SDO pakt 3e winst op rij

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

Excuses voor het vergeten van het verslag van de voorgaande wedstrijd, thuis tegen OKV. Ondertussen ook al een ritje gemaakt naar Uitgeest, waar Stormvogels de tegenstander was. Eerst nog even terug naar de wedstrijd tegen OKV.

Een lastige wedstrijd vooraf. Maar wel één die gewonnen kan worden. Een erg gelijk opgaande pot, met wisselend een voorsprong voor beide ploegen. Veel goals ook van beide kanten, waardoor het een leuke wedstrijd werd. Uiteindelijk konden wij een aardig gat maken, maar lieten we OKV eigenlijk onnodig terug komen. Nog even de spanning op het einde, maar toch de overwinning binnen gesleept. 25-24. Mooie en lekkere overwinning.

Dan de laatste wedstrijd voor de kerst. Een goede lange reis naar Uitgeest, waar wel gewoon twee punten gehaald moesten worden. We begonnen niet super scherp en Stromvogels kon bij blijven, tot we toch wat vaker de afronding vonden dan zij. Echter was de afronding in verhouding met het aantal kansen vrij laag. Toch met een 7-10 voorsprong de rust in. Stormvogels zocht het randje op van wat de scheidsrechter toe liet, waar wij te voorzichtig waren. Dus daar moest slimmer mee omgegaan worden, in plaats van ons te ergeren daaraan.

Dat ging de tweede helft dan ook een stuk beter. Na een korte rush direct na rust hadden een gat van 6 goals en konden we rustig de overwinning uitbouwen. Voor de kansverhouding viel het aantal goals nog tegen, maar 24 is niet slecht en we zijn tevreden met de overwinning: 13-24.

Gelukkig was er tussen de tassen en Jorn nog net een plaatsje overgebleven voor de punten in de auto. Als koploper de kerst in, lekker! In het nieuwe jaar komt Midlandia op bezoek in de Atalanta, op zaterdag 11 januari, 15.40 uur. Fijne dagen en tot volgend jaar.

Namens SDO 1,

Arne