Slider

SDO maakt valse start in Nuenen

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

Na een prima eerste veldhelft is het vertrouwen richting de zaal groot. Een klasse lager mag maar één doel hebben, net zoals de afgelopen jaren eigenlijk. Zeker omdat het in die jaren 3e klasse allemaal volgens plan ging, behalve in 2-3 wedstrijden, waardoor promotie er elke keer net niet in zat..

Dus dan weer een nieuwe poging dit seizoen. Niet alle tegenstanders zijn bekend, maar dat moet eigenlijk geen verschil maken. Echter begon het seizoen afgelopen zondag in mineur. NKV was als promovendus uit de vierde klasse niet de favoriet. Echter was daar in het veld weinig van te merken vanuit onze kant. Te weinig kansen en rebound waren de oorzaak van te weinig goals. NKV had ook niet extreem veel kansen, maar schoot een aardig percentage voor mijn gevoel. Hierdoor konden wij niet loskomen. Sterker nog, niet eens de voorsprong pakken. 8-7 de rust in. Tijd genoeg om alles nog op orde te krijgen.

Dat op orde krijgen ging echter moeizaam in de tweede helft. Mede door een paar prima invalbeurten konden we over NKV heen gaan, maar daar veerde NKV dan weer goed op terug. In de laatste minuut valt er dan nog een bal binnen, wat het verlies opleverde: 16-15….

Heel snel door naar volgende week, als ready op bezoek komt. Neuzen weer dezelfde kant op en revancheren voor het beschamende optreden van afgelopen zondag. 15.40 uur in de Atalanta.

Arne