SDO herstelt zich tegen Ready

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

Na de wedstrijd van vorige week achter ons gelaten te hebben, gingen we dit weekend de strijd aan tegen Ready ’60. Een bekende voor SDO, waardoor we wisten wat ons te wachten stond. Scorende dames tegengaan en veel pressie was de opdracht.

We begonnen gelijk scherp en kwamen al snel op voorsprong. Door een scherp schietende Jeroen liep de scoren uit en gingen we met 14-10 de rust in. 4 goals is voldoende, maar niet genoeg in een eindstrijd.

Helaas was de scherpte van de eerste helft wat afgezwakt en kwam Ready terug tot één goal verschil. Technisch goed spel werd veranderd in meer agressie en dit was te merken op het veld. Veel strafworpen aan beide kanten was hier het resultaat van. Gelukkig konden we de voorsprong de gehele wedstrijd volhouden en werd het in de laatste minuut 18-15.

Verdiende overwinning, maar gaan de komende week goed aan de slag met de verbeterpunten.

Volgende week staat OKV op de planning en hebben we jullie nodig om weer de 2 punten in Veldhoven te houden.

Namens SDO 1,

Daphne