SDO A2 – KVS’17 A1

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

Niet te makkelijk over KVS denken. Dat is wat we moesten doen.

Met een goede warming-up en vak afspraken, gingen we goed de wedstrijd in. Iedereen had er zin in. Ook al was het koud, we bleven serieus voor de wedstrijd.
Openen met een openingsbal zou de 1-0 voorsprong moeten zijn. Helaas mislukt. Na 2 aanvallen kwam de 1-0 wel. 6 goals verder stond het 5-2 in de rust. We gingen allemaal niet voor de bal, ook al stonden we voor. In de rust had het makkelijk 10-2 kunnen staan als we alle kansen hadden afgemaakt.
We gingen weer positief de wedstrijd in, met als doel veel scoren. Dat is echter niet goed gelukt. Na een stuk of 2/3 wissels en na 15 minuten werd er gewisseld van positie en vak. Snel scoorde we er 2 en wisselde we weer van positie en vak. Uiteindelijke score is 9-2 geworden.
Volgende week, uit bij DKB, kans op gedeeltelijke kampioenschap met Ready ’60. Alleen als we winnen, zijn we kampioen, als we verliezen is Ready alleen kampioen.

Namens SDO A2
Esmée