SDO A1 pakt tweede winst op rij

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

Zaterdag, 21 september 2019.
Psv A1 – Sdo A1

Vandaag ging sdo A1 op bezoek bij Psv. Het was een zonnige dag. Het team ging inschieten en kwam er al gauw achter dat er een sterke wind woedde. Na het inschieten werd het team nog even wakker geschud met een teambespreking en was de A1 klaar om van start te gaan. De eerste helft zat vol kansen, maar zeker niet alles ging er in. De verdediging was tevens zeer sterk. Dit leidde tot een 0-6 stand bij rust. Na een kort bespreking en wat te drinken ging de tweede helft van start. Sdo kreeg geen lekkere grip op de wedstrijd in de tweede helft. Dit leidde tot een 7-11 eindstand. Niet het resultaat wat we wilden behalen, maar toch gingen de twee punten mee naar huis. Dat is het belangrijkste!

Sdo A1 staat nu vierde met vier punten uit drie wedstrijden. Volgende week speelt de A1 thuis om 17:00 tegen skf A2. We verwachten een spannende pot en veel spektakel. Dus blijf niet thuis en kom vooral kijken. We houden jullie op de hoogte!