SDO 3 – DOT 3

Geschreven door Ramon Zondag op . Geplaatst in Laatste nieuws

Vorige week hebben we hard geknokt tegen Movado, maar helaas niet gewonnen. De vechtlust in de tweede helft kwam te laat. Vandaag dus een duidelijke opdracht: meteen vanaf het begin volle bak en niet terugzakken.

DOT neemt met 0-2 de voorsprong in het begin van de wedstrijd. Joris maakt met twee stippen gelijk: 2-2. De wedstrijd gaat vervolgens gelijk op tot een score van 5-5.De vechtlust die we vorige week miste in de eerste helft is nu wel aanwezig. Door 3 goals van onze dames (Britt, Ana en Gab) en een kansje van vos lopen we uit tot een mooie score van 9-5: rust. In de rust geeft Ramon aan dat we binnen de eerste helft gegroeid zijn en dit de rest van de wedstrijd moeten volhouden. Na rust is het eerste doelpunt weer van SDO, dat met een schot van Driek 10-5 maakt. Een gat van 5 doelpunten is gemaakt en SDO is niet bereid deze voorsprong nog weg te geven. DOT weet zich in de aanvallen erna toch weer te herpakken. Goals van SDO en DOT wisselen af tot een score van 12-9. Dan besluit SDO de wedstrijd op slot te gooien. DOT scoort nog wel mee, maar met goals van Dennis, Beuk, Vos, Joris en Gab wordt het 17-12. DOT pakt net als de eerste twee goals ook de laatste twee, maar die komen te laat voor de Ossenaren.
Eindstand 17-14.

SDO heeft de wedstrijd zakelijk uitgespeeld en verdiend twee punten gepakt! Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen DSC, waar we op het veld in de zeikende regen van hebben gewonnen met 14-10. We gaan er met vol vertrouwen heen en nemen de punten hopelijk mee naar Veldhoven.

Alle supporters die vandaag aanwezig waren, bedankt voor jullie steun! Zien we jullie volgende week om 14.25 in de Vijfkamp te Eindhoven?

Namens SDO(V) 3,
Driek Peters