SDO 1 neemt geen punten mee uit Den Haag

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

ALO Den Haag, staat deze week op het programma voor SDO 1. Na een goede voorbereiding wisten we wat ons te wachten stond. Druk op de schoten en zelf goals gaan maken.

De druk was prima in het begin en na een minuutje of 5 kwamen we daardoor op een verdiende voorsprong. ALO haakte snel aan en de gehele eerste helft ging het gelijk op. We creërden veel kansen, maar deze werden te weinig afgemaakt waardoor we met een 7-6 achterstand de rust in gingen.

Daarna klapte ALO eroverheen en konden we niet op tijd antwoorden. Het werd steeds slordiger en er kwamen meer fouten in het spel. Dat was niet meer recht te zetten waardoor de Hagenezen rustig de wedstrijd uit speelden, 11-18.

Wederom een verschil van 7, net als de eerste wedstrijd. Volgende week thuis tegen DOT. Een belangrijke pot voor ons, waarbij we weer aan kunnen haken bij een overwinning. Tot zondag 14.30!

Namens SDO 1,

Arne