Samenwerking Fysiotherapiepraktijk Claessens | van de Rijt B.V.

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

Vanavond ondertekenden Martijn van de Rijt (links) en Sten Bierens (rechts) namens Fysiotherapiepraktijk Claessens | van de Rijt B.V. en Sander Kater (midden) namens SDO een convenant  waarmee een duurzame samenwerking is aangegaan met als doelstelling om alle leden (zowel jeugd als senioren en recreanten) van de vereniging goede medische zorg, in de vorm van fysiotherapie, te bieden.

Sten Bierens wordt het 1e aanspreekpunt voor SDO-er bij de praktijk en hij zal op regelmatige basis afstemmen met de contactpersonen binnen SDO. Een aantal keer per seizoen zullen informatiebijeenkomsten worden belegd waarin kennis en kunde zullen worden gedeeld met leden en ouders.

Tijdens de samenwerking zal Fysiotherapiepraktijk Claessens | van de Rijt B.V. ook SDO gaan sponsoren via een aantal uitingen in en rondom het clubhuis en op de website.

Op naar een mooie samenwerking!