Ready ’60 1 – SDO 1

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

De laatste zaalwedstrijd van 2018-2019 vond plaats in Roermond. Zonder coach op pad omdat ze met de belangrijkere wedstrijd van het derde mee ging, maar zij arriveerde net voor de wedstrijd ook in Roermond. Iris maakte haar debuut in de basis en we hadden de jongste bank sinds tijden, nee het weekend was al niet ideaal begonnen. Toch waren we heel blij dat alles geregeld was.

Een zeer ontspannen sfeer, wat in mijn ervaring meestal juist tot leukere wedstrijden zorgt. Helaas vandaag niet. De eerste helft was zeer matig. Afronding was slecht, afspraken werden niet nagekomen en we lieten Ready teveel doen wat ze wilde doen. 10-6 met de rust…

Daar ging de ontspannen sfeer. Even terug bij de realiteit, achter tegen Ready. Afspraken nakomen, met z’n allen weer bikkelen, wat juist goed ging tegen movado. Die 4 doelpunten konden makkelijk ingehaald worden.

De tweede helft vloeide voor het gevoel voorbij, zonder dat we echt in de buurt kwamen. We begonnen wel sterk, 10-9, maar daarna liep Ready weer weg. Te weinig strijdlust, we lieten het gebeuren. Jammer om zo af te sluiten. 16-14.

Op naar het veld, de eerste horde heet Duko waar we op bezoek gaan met Pasen. Ipv eieren gaan we goals zoeken, want deze schamele 14 tegen Ready is natuurlijk te weinig.

Namens SDO 1
Arne