Nieuwe coach SDO 1 maakt coachingstaf compleet

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

Met groot genoegen maakt korfbalvereniging SDO Veldhoven bekend dat John Pranger komend seizoen trainer/coach van SDO 1 is. Hij volgt hiermee Petra Geelhoedt-Steenhuis op, waarmee de verbintenis eind dit seizoen afloopt.

John Pranger is een een bekend gezicht bij SDO. Hij heeft ruim 20 jaar als speler in ons groen-zwarte shirt gespeeld en is nauw betrokken geweest bij verschillende initiatieven binnen het verenigingsleven. Hij is na zijn actieve spelerscarrière, in 2014 en 2015 twee seizoenen coach van SDO 2 geweest. Hierin heeft hij ook tijdelijk de rol van coach van SDO 1 op zich genomen.

John is toen vertrokken naar Helmond om daar de rol van trainer/coach van OEC 1 te vervullen. Vervolgens is hij trainer/coach van DKB 1 geweest, waarin hij meermaals tegen SDO 1 heeft gespeeld. De afgelopen jaren heeft hij dit met veel plezier, en het nodige resultaat, gedaan maar keert hij nu dus terug naar zijn club in Veldhoven.

John zal samen met Jeroen van der Pasch optrekken komend seizoen in de begeleiding van de gehele selectie. Jeroen is sinds vorig jaar coach van SDO 2 en we zijn zeer verheugd dat hij deze rol volgend seizoen opnieuw zal invullen. Ter ondersteuning wordt er nog hard gewerkt aan een toevoeging van enkele trainers om de trainersstaf voor 2020-2021 compleet te maken.

Wij wensen John en Jeroen heel veel succes en plezier voor het komende seizoen.