Koersballers gezocht

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

Al heel wat jaren is een groep SDO-ers wekelijks bezig om een potje te koersballen. Dat wil zeggen in de winter lekker binnen in het clubhuis, terwijl deze mensen in de zomer naar buiten gaan om te jeu de boulen op een baan die we zelf aangelegd hebben.

Door allerlei omstandigheden is het groepje steeds kleiner geworden en nu zelfs zo klein dat we ,als we geen nieuwe aanwas krijgen, gedwongen zijn om te stoppen.

Dus is onze vraag: Zijn er nog leden of ouders van jeugdleden of nog mensen van buiten de vereniging , die het leuk vinden ons groepje te versterken?
We spelen eenmaal per week op de donderdagavond van zeven tot een uur of negen, maar dat kan in onderling overleg ook nog veranderd worden. Voor de contributie hoef je het niet te laten, want die bedraagt slechts vijf euro per maand en dan ben je ook nog lid van de vereniging.

Als er mensen zijn die interesse hebben, dan kunnen ze contact opnemen met Herman Venis( tel.040-2531324) of Joop Alferink (tel. 040-2536094).

Op 10 januari 2019 komen we bij elkaar om de situatie te bespreken. Aanvang 19.00 uur.