Kangoeroeklup SDO

GRATIS MEETRAINEN TOT AAN DE ZOMERVAKANTIE /
FREE TRAINING UNTIL THE SUMMER HOLIDAYS

SDO Kangoeroeklup   /   SDO Kangaroo club ENGLISH VERSION

Spelen en bewegen bij jonge kinderen

Behalve leuk, is spelenderwijs leren bewegen ook belangrijk voor jonge kinderen. Voor hun motoriek (coördinatie) en zelfvertrouwen. Maar een kind ontwikkelt zich ook op sociaal-emotioneel gebied. Samen sporten zorgt er voor dat je kind lekkerder in zijn of haar vel zit, makkelijker sociaal contact maakt en weerbaar(der) wordt!

Wat is de Kangoeroeklup?

De Kangoeroeklup is speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar.

Bij de Kangoeroes kun je op een leuke manier kennismaken met sport en spel. We doen oefeningen en spelletjes die gericht zijn op allerlei vaardigheden en interesses.

Hoe leuk is dat?! Kennis maken met sport en spel, samen met vriendjes of vriendinnetjes, klasgenootjes en andere leeftijdsgenoten.

Lijkt dit je leuk en wil je eens komen kijken?

De Kangoeroeklup traint op elke zaterdagochtend van 09:30 uur – 10:30 uur.

De Kangoeroes worden ongeveer een kwartier voor aanvang verwacht.

In november t/m maart wordt er binnen in een (gym)zaal getraind (de locatie daarvan wordt tijdig kenbaar gemaakt) en in de maanden april t/m juni en september/oktober op de korfbalvelden van korfbalvereniging SDO aan de Rapportstraat in Veldhoven.

De trainingen worden verzorgd door sportvrijwilligers van korfbalverenging SDO.

Zij hebben affiniteit en voldoende achtergrond met jonge kinderen en met bewegen.
Tevens zijn zij allemaal in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Behalve deze training mogen de kangoeroes ook deelnemen aan andere leuke activiteiten die SDO korfbal organiseert, zoals bijvoorbeeld een Vossenjacht, bingomiddag of een spetterend ‘mini-disco’ feest.

Wat zijn de kosten?

Voor 10 euro per maand mag je elke zaterdagochtend komen spelen én krijg je een gratis

Kangoeroeklup t-shirt van ons.

De beste indruk krijg je natuurlijk door je kind gewoon een keertje mee te laten doen. Is hij of zij 4, 5 of 6 jaar en wil hij/zij graag mee komen spelen en sporten? Kom eens langs, je kind mag 3x vrijblijvend komen trainen. Uiteraard mag je als ouder gewoon blijven kijken. Onze kantine is tijdens de buitentrainingen gewoon geopend!

Wat heb je nodig?

Voor de trainingen is het fijn als je kleding aan hebt waarin je je goed kan bewegen. Tijdens het buitenseizoen kun je ook een beetje vies worden dus doe niet je beste kleren aan. Ook is het belangrijk dat je schoenen hebt waarmee je goed kunt rennen.

Mocht je besluiten lid te worden, ontvang je het gratis kangoeroeklup t-shirt. Tijdens de training hebben we ook een pauze waarbij we samen een glaasje ranja drinken.

• Iedere zaterdagochtend spelletjes doen samen met andere kleuters
  • Spelletjes zijn gericht op plezier en ontwikkelen van vaardigheden
  • Kleuters leren omgaan met regels en leren hun aandacht vast te houden
  • De trainingen zijn het hele jaar door en vanaf 4 jaar mag je kind al meedoen!
  • In het voor- en najaar lekker buiten, in de winter binnen.
  • 3 gratis proeftrainingen

Meer weten?

Heb je nog vragen? Mail dan naar kangoeroeklup@sdo-korfbal.nl

Aanmeldingsformulier. Download het formulier en vul het digitaal in.

De kangoeroes hopen op meer vriendjes en vriendinnetjes, dus twijfel niet en kom gezellig een keertje kijken!

Wil je alvast wat oefeningen online bekijken?

aflevering 1

aflevering 2