Gezelligheids Jubileum Toernooi

Geschreven door Ramon Zondag op . Geplaatst in Laatste nieuws

Het wordt weer lekker weer, de versoepelingen gaan de juiste kant op, laat de nieuwe activiteiten maar weer komen.
Ons jubileum jaar start komend seizoen en daarom trappen we het seizoen af met een Jubileum gezelligheids toernooi voor de Senioren.
Zondag12 september gaan we op het SDO terrein gezellig wat wedstrijden onderling spelen van 12.00 tot 16.00.
Verzamel je (oud)teamgenoten of verenigingsmaatjes en stel een team samen van minimaal 4 heren en 4 dames.
De inzet van de dag zelf is om een paar wedstrijden te spelen en daarna gezellig af te sluiten met een BBQ en een drankje. Deelname kost 15 euro per persoon.
Inschrijven gaat via:
toernooicommissie@sdo-korfbal.nl
Geef dan je team naam op en de gemiddelde leeftijd van je team (dan kunnen we daar rekening mee houden met de poule indeling)
We hopen jullie in grote getalen te mogen verwelkomen zondag 12 september, natuurlijk nog onder voorbehoud dat het weer mogelijk is.
Groeten van de Toernooi Commissie:
Hetty, Jeroen, Joëlle, Lisa, Marion, Pascal, Sandra, Werner en Ramon