Corona maatregelen veld SDO Korfbal

Geschreven door SDO administrator op . Geplaatst in Laatste nieuws

Beste spelers, trainers en ouders,

I.v.m. de vernieuwde maatregelen per 5 juni 2021 hebben we dit document weer aangepast. Lees dit goed door, want je vindt hier ook informatie over de maatregelen die gelden m.b.t. de mini-competitie die door de jeugd gespeeld wordt van 12 t/m 26 juni.

Onderstaande maatregelen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de KNKV in overleg met NOC-NSF. Volg deze regels a.u.b. zo goed mogelijk op. Heb je vragen, neem gerust contact op via de mail: tc@sdo-korfbal.nl of via WhatsApp: 06-81517343 of 06-47566240

Algemene regels:

• Het SDO-terrein is gesloten voor toeschouwers bij trainingen.
    • Als er ondersteuning noodzakelijk is bij de sportactiviteit van een sporter, dan is het toegestaan om één ouder/verzorger op de sportlocatie aanwezig te laten zijn.
    • Als de sportlocatie buiten de eigen woonplaats is, mag een ouder bij een speler uit een jeugdteam blijven kijken. Zorg daarbij wel zoveel mogelijk voor het carpoolen. Blijven kijken kan, maar zorg hierin voor het naleven van de regels.
  • Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar de vereniging.
  • Neem een eigen bidon gevuld met water mee naar de training.
  • desinfecteer je handen voor en na de training
  • bij klachten thuisblijven en je laten testen

De accomodatie:

• Volg de aangegeven looproutes
  • De toiletten zijn toegankelijk
  • De kleedkamers en douches kunnen onder voorwaarden gebruikt worden: per kleedkamer 4 spelers en 2 douches
  • Tijdens wedstrijddagen (12-19-26 juni) is de kantine en het terras geopend voor maximaal 50 personen tegelijk. Hierbij gelden de volgende richtlijnen:
    • een vaste zitplaats is verplicht
    • zitplaatsen aan de bar zijn niet toegestaan
    • reserveren, registratie en een gezondheidscheck zijn verplicht
    • reserveren kan ter plaatse bij de kantine
    • maximaal 4 personen per reservering, m.u.v. kinderen o. 17 en / of uit hetzelfde huishouden
    • zelfbediening is niet toegestaan
    • na iedere bestelling direct afrekenen
    • geef iedereen zo veel mogelijk de kans om de wedstrijden vanaf het terras van de eigen kinderen te bekijken.

Trainingen (jeugd en volwassenen)

• Maximale groepsgrootte bij volwassenen (18 jaar en ouder) is 50 spelers
  • Qua trainingen zijn er geen beperkingen, ook afstandsregels hoeven tijdens de sportbeoefening niet nageleefd te worden.
  • Jeugdspelers van 13 jaar en ouder houden 1,5 meter afstand van de trainers. Dit geldt in ieder geval buiten het veld en op het veld waar dat kan
  • Onderlinge wedstrijden binnen de vereniging zijn toegestaan voor jeugd en volwassenen
  • Na de training vallen spelers onder publiek en dienen zij het terrein zo spoedig mogelijk te verlaten.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Gezondheidscheck voorafgaand aan de training: Trainers vragen aan de spelers of ze klachtenvrij zijn. Er wordt niets op papier gezet. Trainers mogen een speler tijdens de training naar huis sturen, als er gezondheidsklachten lijken te zijn. Indien het een jeugdspeler betreft, worden de ouders geïnformeerd.

Wedstrijden

• Jeugdteams t/m 17 jaar mogen regionaal wedstrijden spelen tegen andere verenigingen
  • Publiek is niet toegestaan.
  • De chauffeurs van de teams maken bij uitwedstrijden deel uit van het begeleidingsteam en mogen de sportaccommodatie wel betreden. Beperk wel het aantal chauffeurs
  • Volg op de locaties de aangegeven looproutes en aanwijzingen
  • Spelers vanaf de C wordt verzocht in de auto een mondkapje te dragen
  • Na een wedstrijd kan bij SDO gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches, zie algemene regels.
  • Na een wedstrijd worden spelers als publiek gezien en dienen zij de accommodatie te verlaten. Wel is het mogelijk om plaats te nemen op het terras of in de kantine