Club van 50 – Upgrade kantine

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

Het concept : Leden, ouders van leden, bedrijven en/of vriendengroepen, die SDO een warm hart toe dragen, doen een extra donatie van 50 euro

De helft van de inleg gaat in de clubkas, de andere helft wordt besteed aan een specifiek doel.

Het speeltuintje, elektronisch scorebord, de terrasmeubelen en het koffiezetapparaat werden al eerder gerealiseerd door de donaties aan de club van 50.

Doel vanuit de Ideeënbus

Vanuit diverse leden zijn ideeën geopperd  via de gloeilamp tijdens thuiswedstrijd van SDO 1. Hieruit heeft het bestuur een selectie gemaakt, welke samen tot een verbetering van de clubhuisbeleving zal leiden voor jong en oud.

Het doel voor 2019: Een nieuw voetbalspel, een overdekt tassenrek voor buiten, een Fox sport abonnement en nieuw speelgoed voor de speelhoek.

Een aantal overige ideeën zullen vanuit andere hoek worden opgepakt dit seizoen; nieuwe WC’s en nieuwe vaste korfbalpalen. Andere ideeën nemen we als bestuur zeker mee voor de middellange termijn. Te weten een uitbreiding van de douchecapaciteit en dubbele beglazing.

Ben je nog geen lid van de club van 50 of wil je jouw deelname verlengen, meld je dan nu aan voor 2019 via sponsoring@sdo-korfbal.nl

Graag onder vermelding van je naam en gewenste naamsvermelding op het bord (of eventueel logo)

Je deelname is bevestigd als jouw donatie van 50 euro is overgemaakt naar
NL30 RABO 0159 6756 77 t.n.v. Sportvereniging S.D.O. te Veldhoven o.v.v. club van 50