Kamp asp / jun

2019-05-05T16:00:00+02:00

BRIEFING – OPERATIE SIERRA DELTA OSCAR

Beste Rekruten,

Het wordt tijd dat de jeugdleden van Korfbalvereniging Sterk Door Oefening laten zien wat ze in hun mars hebben. Dit jaar worden jullie weer op de proef gesteld tijdens het aspiranten en juniorenkamp van SDO, codenaam SIERRA DELTA OSCAR. We zullen van vrijdag 3 t/m zondag 5 mei 2019 op het oefenterrein in Luyksgestel verblijven. Let op, dit is geen typvoutje, het kamp vindt dit jaar eerder plaats in verband met de langer durende competitie en de vroege zomervakantie.

Alles wat je moet weten is te vinden in deze informatiebrief.

Meenemen:

• Een goede fiets en evt. regenkleding voor bij de fietstocht
  • Een luchtbed of matrasje, slaapzak (evt. laken) en kussen
  • Een bord, mok, mes, lepel, vork, theelepel (evt. voorzien van je naam) en theedoek
  • Was-benodigdheden en extra handdoek (je weet nooit hoe nat je gaat worden!)
  • Warme kleding, sportkleding, zwemkleding, ondergoed, genoeg schone sokken
  • Een zaklamp mag je meenemen
  • Een passende outfit, camouflage of teamkleuren zijn een pré.

Let op! Tweepersoonsluchtbed is ook met twee personen erop slapen!

Je wordt op vrijdag 3 mei om 17.30 uur met de fiets bij het clubhuis van SDO verwacht. Zonder fiets kun je niet mee, tenzij je een goede reden hebt die je van tevoren communiceert! Zondag 5 mei mogen jullie rond 16.00 uur weer opgehaald worden of naar huis fietsen.

Het is ook dit jaar weer mogelijk om te kiezen voor het hele kamp of één dag (+ eventuele overnachting):

• Volledig trainingskamp € 30,- per persoon inclusief twee overnachtingen en rantsoen*.
  • Dag bezoek trainingskamp € 20,- per persoon inclusief één overnachting en rantsoen*.

*Géén alcohol mee op kamp, de commandant controleert jullie plunjebalen hierop! Degene die de medaille der jeugdigen boven de 18 jaar dragen, mogen een kleine versnapering verwachten.

Meld je uiterlijk 17 maart aan door het verschuldigde kampbedrag over te maken naar de kamprekening, NL10RABO0153648554 t.n.v. C.P. van Bendegom, onder vermelding van; voor + achternaam + team. Ieder tweede (en derde, en vierde) kind uit één gezin krijgt 5 euro korting op het kamp.

Allergieën en bijzonderheden kunnen per mail worden doorgegeven aan Coen via coenvanbendegom@gmail.com, daar kun je ook terecht met vragen of trek Paul aan zijn uniform bij SDO.

Tijdens het kamp zijn wij, enkel voor noodgevallen, bereikbaar via een mobiel telefoonnummer:

Paul Clowting: 06-51911234                                                         Coen van Bendegom: 06-34465756

Ook bij vragen of mededelingen vooraf zijn we op bovenstaande nummers bereikbaar!

Denk eraan dat het meivakantie is en houdt rekening met een eventuele toetsweek of eindexamens. Als je dan toch iets van het kamp mee wilt maken kun je natuurlijk kiezen voor een dag bezoek.

Roger?! Over en sluiten.

Organisatie Aspiranten & Juniorenkamp