Slider

Samenwerking Fysiotherapiepraktijk Claessens | van de Rijt B.V.

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

Vanavond ondertekenden Martijn van de Rijt (links) en Sten Bierens (rechts) namens Fysiotherapiepraktijk Claessens | van de Rijt B.V. en Sander Kater (midden) namens SDO een convenant  waarmee een duurzame samenwerking is aangegaan met als doelstelling om alle leden (zowel jeugd als senioren en recreanten) van de vereniging goede medische zorg, in de vorm van fysiotherapie, te bieden.

Sten Bierens wordt het 1e aanspreekpunt voor SDO-er bij de praktijk en hij zal op regelmatige basis afstemmen met de contactpersonen binnen SDO. Een aantal keer per seizoen zullen informatiebijeenkomsten worden belegd waarin kennis en kunde zullen worden gedeeld met leden en ouders.

Tijdens de samenwerking zal Fysiotherapiepraktijk Claessens | van de Rijt B.V. ook SDO gaan sponsoren via een aantal uitingen in en rondom het clubhuis en op de website.

Op naar een mooie samenwerking!

Nederlands Studenten Kampioenschap Korfbal

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

Het Nederlands Studenten Kampioenschap Korfbal (NSKK) is een prestatiegericht toernooi, waarin korfballers uit verschillende studentensteden het tegen elkaar opnemen om te strijden om de titel ‘Nederlands Studentenkampioen Korfbal’. Het NSKK vindt plaats op 3 januari in Arnhem en op die dag zullen zowel de voorrondes als de finale gespeeld worden.

Iedereen die een HBO of WO opleiding doet in Eindhoven, of maximaal 1 jaar is afgestuurd, kan mee doen. Het doel is om met twee teams vanuit Eindhoven naar het toernooi te gaan, zodat er zo’n sterk mogelijk team staat.

Dus studeer jij in Eindhoven en lijkt het je leuk om Eindhoven te vertegenwoordigen in de strijd om de titel ‘Nederlands Studentenkampioen Korfbal’? Neem dan contact op met Stefan Kwant via eskvattila@gmail.com.

SDO 1 – Stormvogels 1

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

In de eerste thuiswedstrijd was Stormvogels de tegenstander. Onbekend dus wederom vooral focus op onszelf. Nieuwe afspraken erbij, maar ook vooral lekker gaan korfballen zoals we altijd willen.

De eerste helft was vrij onrustig. Passes kwamen vaak net niet goed, waardoor de aanvallen moeizaam liepen. Daarnaast zat het niet mee in de afronding en werd er in de eerste twintig minuten maar drie keer gescoord. Gelukkig kon de ploeg uit uitgeest ook geen potten breken en scoorden zij er in die tijd 4. Deze achterstand werd in de laatste 10 minuten voor rust omgebogen in een 7-6 voorsprong.

Conventus 1 – SDO 1

Geschreven door Arne Smets op . Geplaatst in Laatste nieuws

De eerste zaalwedstrijd van de competitie! Uurtje rijden naar Zwijndrecht om daar te strijden voor de punten. Nog nooit tegen de vereniging gespeeld, dus bij de voorbereiding lag de focus op onszelf.

Ontspannen de zaal in, vol focus en vertrouwen de wedstrijd in. Klinkt paradoxaal, maar het is gewoon mogelijk. Het devies was winnen, maar de sfeer in het team was lekker.

Koersballers gezocht

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

Al heel wat jaren is een groep SDO-ers wekelijks bezig om een potje te koersballen. Dat wil zeggen in de winter lekker binnen in het clubhuis, terwijl deze mensen in de zomer naar buiten gaan om te jeu de boulen op een baan die we zelf aangelegd hebben.

Door allerlei omstandigheden is het groepje steeds kleiner geworden en nu zelfs zo klein dat we ,als we geen nieuwe aanwas krijgen, gedwongen zijn om te stoppen.

Dus is onze vraag: Zijn er nog leden of ouders van jeugdleden of nog mensen van buiten de vereniging , die het leuk vinden ons groepje te versterken?
We spelen eenmaal per week op de donderdagavond van zeven tot een uur of negen, maar dat kan in onderling overleg ook nog veranderd worden. Voor de contributie hoef je het niet te laten, want die bedraagt slechts vijf euro per maand en dan ben je ook nog lid van de vereniging.

Als er mensen zijn die interesse hebben, dan kunnen ze contact opnemen met Herman Venis( tel.040-2531324) of Joop Alferink (tel. 040-2536094).

Op 10 januari 2019 komen we bij elkaar om de situatie te bespreken. Aanvang 19.00 uur.

Zaalwacht schema

Geschreven door Hein van Laanen op . Geplaatst in Laatste nieuws

Dag allen,

In het zaalwachtschema zie je wanneer je bent ingedeeld om zaalwacht te draaien. Ook dit jaar zijn per jeugdwedstrijd de ouders van het spelende team ingedeeld. De tijden van de zaalwachten overlappen elkaar, zodat er nooit een wedstrijd zonder zaalwacht zal zijn. Mocht de volgende zaalwacht al aanwezig zijn, dan kun je in overleg eerder stoppen met je eigen zaalwacht.

Mocht de volgende zaalwacht niet aanwezig zijn/niet op komen dagen en is er niemand aanwezig die de zaalwacht kan overnemen, gelieve dan contact op te nemen met Thomas van Kempen op nummer 06 50888133.

Graag zelf vervanging regelen wanneer je niet aanwezig kunt zijn, zodat bovenstaande niet nodig hoeft te zijn.

Groetjes,

Thomas en Marloes

Klik op onderstaand link om de indeling te bekijken:

zaalwacht schema 2018 – 2019

In memoriam Greet Alferink

Geschreven door Joeri Bosch op . Geplaatst in Laatste nieuws

Afgelopen zondag is Greet Alferink op 84 jarige leeftijd overleden.

Greet was de vrouw van Wim en schoonzus van Joop. Vanaf de oprichting was zij samen met Wim en Joop al lid van onze vereniging.

Alhoewel de meeste aandacht naar Wim ging, heeft Greet ook heel veel werk voor onze vereniging verzet.
Een kleine greep uit haar uiteenlopende verdiensten:
  • Jarenlang lid van de jeugdcommissie
  • Begeleidster en trainster van diverse jeugdploegen
  • Actief speelster
  • Scheidsrechter bij jeugdwedstrijden
  • Heel veel kantinewerk
  • Hulp bij het kienen
  • Altijd in de leiding bij jeugdkampen
Greet was een geliefd en gewaardeerd SDO-lid.
We wensen haar kinderen Ingrid en Wilma en de verdere familie veel sterkte toe.

Voorzitter SDO
Joeri Bosch

Trainingstijden zaal

Geschreven door Algemeen op . Geplaatst in Laatste nieuws

Vanaf maandag 5 november trainen we weer in de zaal.

De tijden:

Maandag:

Atalanta

18.00 -19.00: E1, E2, E3, E4 en F1

19.00 -20.00: A1 en A2

Dinsdag:

Atalanta

18.00 -19.00 D1 en D2

Kempen Campus

18.30 -19.30: C1 en C2

19.30 -20.30: B1, B2 en B3

20.30 – 22.00: Selectie

Messenmaker

19.00-20.00: Gabbers

 

 

 

Woensdag:

Kempen Campus:

19.30 -20.30: A1, A2 en SDO 5

20.30 -21.30: SDO 3 en SDO 4

Donderdag:

Kempen Campus:

18.00 -19.00: C1 en C2

19.00 -20.00: B1, B2 en B3

20.00 -21.30: Selectie

Vrijdag:

Atalanta

18.00 -19.00: E1, E2, E3 en E4

19.00 -20.00: D1 en D2

Zaterdag

Messenmaker

10.30 -11.30: sport en Spel