SDO begint 2014 met verlies

Het is SDO tegen Futura niet gelukt 2014 met een overwinning te beginnen. In een weinig spectaculaire wedstrijd was SDO niet doortastend genoeg, en moest het de punten aan de Haagse bezoekers laten. Er werd weinig gescoord, eindstand: 11-13.

Mooie reeks SDO definitief tot einde

“Voor zover we al waren gaan zweven door die goede start, is dat nu in ieder geval afgelopen.” Aldus SDO aanvoerder Thomas van Kempen. Nadat SDO vorige week al verloor van Danaïden (19-15), kreeg het nu het deksel op de neus in Zoetermeer. Van Phoenix werd met 25-11 verloren.

Wisselvallig SDO sluit sterk af

De thuiswedstrijd tegen het Rotterdamse OZC verdiende geen schoonheidsprijs, maar SDO liet zien dit seizoen sterk in de schoenen te staan. Met name in de tweede helft zakte de wedstrijd met vlagen naar een bedenkelijk niveau, maar in eigen huis toonde SDO klasse door zich aan die tendens te onttrekken en overtuigend de zege te pakken. Het werd 17-10.

Mailings over Senioren informatie

 

De STC is dit Seizoen begonnen met het sturen van informatie over de verschillende teams per email. Dit doen we op basis van het mailadres wat we in de ledenadministratie zijn tegengekomen. Het kan voorkomen dat de mails in je SPAM mailbox terecht komen. Voeg in dit geval @sdo-korfbal.nl toe aan je lijst met vertrouwde personen.

Mocht je geen mails hebben gekregen, geef dan je mailadres door aan ons (mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Wil je geen mails krijgen; dat kan natuurlijk ook. Meld het dan op hetzelfde adres en wij verwijderen je uit de lijst.

 

Erik Luyk nieuwe hoofdcoach SDO 1

Met ingang van volgend seizoen zal Erik Luyk zowel de trainerstaken als de coachtaken van SDO 1 op zich nemen. Hiermee is hij de opvolger van Jean Pierre Ruijs en Rob Jager, die de afgelopen twee jaar de selectie onder hun hoede namen. Eerder was Erik Luyk coach van onder andere jeugdteams van Rust Roest en jeugdselecties van District Zuid. Dit is voor het eerst dat hij bij een andere vereniging voor een uitdaging staat.