Nieuwe SDOer online

De SDOer van 18 maart 2014 staat online. Deze is terug te vinden bij "meer info". of via deze link.

SDO moet punten aan Phoenix laten

Eigenlijk werd het nooit écht een wedstrijd, thuis in de Kempencampus tegen Phoenix uit Zoetermeer. De bezoekers strijden nog om de titel, terwijl SDO twee weken geleden feitelijk al nergens meer om streed. De Leidenaren besloten niks aan het toeval over te laten, en wonnen overtuigend. Eindstand: 13-22.

SDO stelt plek in eerste klasse veilig

In de uitwedstrijd bij WION uit Rotterdam heeft SDO uitstekende zaken gedaan. Door de wedstrijd winnend af te sluiten kan SDO niet meer degraderen, en heeft het haar plek in de eerste klasse dus veilig gesteld. Eindstand: 16-19.

Aangeboden: Computercursus

Hallo korfballer, supporter of ouder,


Heb jij interesse om je vaardigheden met de computer te vergroten? Zin om nieuwe dingen te leren? Dan is dit een kans!

De STC bied een cursus computeren aan, waarbij je na de training direct praktijk ervaring kan opdoen. Naast Windows, MS office (word en Excel) zal je ook getraind worden in het programma sportlink. Hierin leer je omgaan met plannen, indelen, en gegevens exporteren.

Heb je zin in deze training, en wil je minimaal een uur per maand (maar mag in onderling overleg natuurlijk meer) dit op pijl houden, meld je dan bij de stc (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

 

Ronald

 

Korfbalkampweek B & C Aspiranten

Beste korfbalvereniging,

In de zomer van 2014 organiseert Nic./ Alfa-College uit Groningen een 5 daagse korfbalkampweek 
voor alle C- & B Aspiranten uit heel Nederland.

In deze vijf dagen worden er diverse korfbaltrainingen gegeven door verschillende toptrainers uit heel Nederland.

SDO begint 2014 met verlies

Het is SDO tegen Futura niet gelukt 2014 met een overwinning te beginnen. In een weinig spectaculaire wedstrijd was SDO niet doortastend genoeg, en moest het de punten aan de Haagse bezoekers laten. Er werd weinig gescoord, eindstand: 11-13.

Mooie reeks SDO definitief tot einde

“Voor zover we al waren gaan zweven door die goede start, is dat nu in ieder geval afgelopen.” Aldus SDO aanvoerder Thomas van Kempen. Nadat SDO vorige week al verloor van Danaïden (19-15), kreeg het nu het deksel op de neus in Zoetermeer. Van Phoenix werd met 25-11 verloren.

Wisselvallig SDO sluit sterk af

De thuiswedstrijd tegen het Rotterdamse OZC verdiende geen schoonheidsprijs, maar SDO liet zien dit seizoen sterk in de schoenen te staan. Met name in de tweede helft zakte de wedstrijd met vlagen naar een bedenkelijk niveau, maar in eigen huis toonde SDO klasse door zich aan die tendens te onttrekken en overtuigend de zege te pakken. Het werd 17-10.